MediatorsMediators

Unicul serviciu pentru solutionarea conflictelor la locul de munca din Romania

Medierea conflictelor in organizatii – Curs deschis

Orice lider sau manager din orice organizatie poate sa se inscrie la acest curs. Managerii pot accesa un puternic instrument de management si sa rezolve conflictele punctuale care afecteaza indeplinirea obiectivelor. Cursul este structurat pe o durata de o zi si jumatate si are peste 70% metode practice de training: invatare experientiala, workshop, studii de caz.

Oferta Mediators pentru partenerii Job.ro:

  • 75% reducere (de la 450€ la 135€) pentru clientii platitori ai Job.ro. Cursul se va desfasura pe data de 4-5 decembrie la Hotel Ibis Gara de Nord.

Medierea manageriala pe specificul organizatiilor client – Curs Inhouse

Avantajul major al cursului in interiorul unei singura companii este ca se poate construi un sistem de mediere a conflictelor specific industriei clientului. Cursul Medierea Manageriala ofera resursele necesare medierii profesionale in scopul de a micsora costurile conflictelor la locul de munca si a imbunatati productivitatea in fiecare departament.

Oferta Mediators pentru partenerii Job.ro:

  • 20% reducere pentru clientii care au comandat servicii Job.ro in valoare de cel putin 500€
  • 10% reducere pentru clientii care au comandat servicii Job.ro in valoare de cel putin 250€Anunt

Stimati utilizatori job.ro, va informam ca datorita unor revizii tehnice, exista posibilitatea aparitiei unor nefunctionalitati in cadrul site-ului. Va dorim sa ne informati daca apar orice fel de probleme in accesarea conturilor proprii pentru rezolvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.
Va multumim pentru intelegere.
Echipa Job.ro

CV Gold

Doriti ca CV-ul dvs sa fie afisat inaintea celorlalte? Din contul personal accesati optiunea CV Gold si urmati pasii.

Top angajatori

Poţi aduce un plus de imagine companiei tale şi îţi poţi promova suplimentar anunţurile de angajare prin plasarea companiei tale în această zonă. Află mai multe detalii despre acest serviciu.

Angajatori recomandaţi

Poţi aduce un plus de imagine companiei tale şi îţi poţi promova suplimentar anunţurile de angajare prin plasarea companiei tale în această zonă. Află mai multe detalii despre acest serviciu.

Statistici

Total locuri de muncă în ultima lună: 0
CV-uri: 199202 total / 5000 actualizate în ultima lună
Companii: 13342 total / 0 cu anunţuri active